23 00 66 02 Kontakt oss Få et gratis tilbud

Nyheter

Vi deler tips og nyheter om interiørbeplantning.

Hvert år har sine trender - noe vi også følger godt med på. Ved å se på utvalget fra våre leverandører og samarbeidspartnere, oppsummer vi her våre spådommer om hvilke planter, blomster og materialer som blir populære i år.

Den største og viktigste møteplassen for design- og interiørarkitektur i Norge, Designers’ Saturday, ble avholdt høsten 2023 og vi i Ambius var med som utstiller. Her hadde vi i samarbeid med BEDD, stilt ut våre siste trender innenfor interiør- og eksteriørbeplantning.

Levende, grønne planter har god effekt på arbeidsmiljøet. Stadig flere vil derfor nå - etter noen år med pandemi - investere i et grønt arbeidsmiljø. For å skape et friskt og spirende arbeidsmiljø inngår nå Ambius og BEDD et nytt samarbeid.

Den Nordiske bransjeorganisasjonen Nordic Green, nå NILA, har kåret Ambius til vinner av årets planteinnredning 2020. Medlemmene sender inn bidrag på en leveranse de har levert i løpet av året og deretter stemmer alle medlemmene på sin favoritt.

Hele verden vil ha mose på veggene, og vi i Ambius kan mose. Så hvorfor skal ikke du flytte naturens forførende kraft inn på arbeidsplassen for å skape harmoni og velbehag blant dine ansatte?

Finn ut om Ambius og hva kan vi gjøre for din bedrift

Lær hvordan du kan øke salget med duft markedsføring

Finn ut hvordan planter kan være nyttig for deg og din arbeidsplass