Den Nordiske bransjeorganisasjonen Nordic Green, nå NILA, har kåret Ambius til vinner av årets planteinnredning. Medlemmene sender inn bidrag på en leveranse de har levert i løpet av året og deretter stemmer alle medlemmene på sin favoritt. I år var det vi i AMBIUS NORGE som stakk av med seieren. Vi er stolte over jobben våre ansatte gjør og setter utrolig pris på denne anerkjennelsen.

Om bidraget: 

Vår kunde Telia, flyttet i høst inn i nye spennende lokaler. I samarbeid med arkitekter og kunden har vi kommet frem til en flott løsning. Her har vi installert spesialdesignede plantekasser i eik, fargepalett i duse farger i tillegg til et blomstrete teppe på gulvet i vinterstuen. Dette er en kunde som våger å prøve noe nytt!

Ambius DS 2023

Formann i NILA om bidraget:
– På vegne av NILA vil jeg gratulere Ambius Norge med den velfortjente prisen som vinner av Årets vekstinnredning 2020. Det vinnende bidraget er et inspirerende eksempel på hvordan levende planter kan integreres i innredning og møblement.

Vi i Ambius retter en spesiell takk til Melvin som må holde ut med våre kreative ideer, vårt leveringsteam som står på og får levert og montert, samt service som pleier både kunder og planter. Bidraget ble denne gangen sendt inn av Hilde.