23 00 66 02 Kontakt oss Få et gratis tilbud

Forstå våre tjenester

La Ambius friske opp miljøet ditt. Fra det innledende designtrinnet frem til ferdigstillelse har Ambius hele kompetansen for å levere løsningen til deg. Ambius vil inspirere via samtlige sanser.

Vedlikehold av planter

Vi forstår at interiørutforming og vedlikehold av planter i stor skala kan virke skremmende for våre kunder, særlig med tanke på det store utvalget av planter som skal tilfredsstille alle mulige smaker, budsjetter og funksjoner.

Det er grunnen til at vi vil at du skal vite at du kan stole på at vi kan gi deg all hjelp du trenger og godt vedlikehold av planter.

Vi har mange års erfaring med å utforme en rekke ulike installasjoner i stor skala. Vi er godt kvalifisert til å hjelpe deg med større prosjekter, samt med vedlikehold av planter.

I tett samarbeid med dine arkitekter og designere vil vi lede prosjektet, anskaffe materialer og installere. Vårt engasjement er likevel ikke over når installatørene forlater bygningen. Store installasjoner krever mye vedlikehold. Det er grunnen til at våre servicemedarbeidere vil komme igjen og igjen, for å vanne, rense, tørke støv, beskjære og gjødsle - for å holde planten sunn og frodig.

For mer informasjon kontakt oss på 23 00 66 02 eller via vårt online-skjema.

Planter er så mye mer en bare utsmykning

Kontakt ditt lokale Ambius kontor

Finn ut om Ambius og hva kan vi gjøre for din bedrift

Lær hvordan du kan øke salget med duft markedsføring

Finn ut hvordan planter kan være nyttig for deg og din arbeidsplass