23 00 66 02 Kontakt oss Få et gratis tilbud

Fordelen med utendørsbeplantning

Det er overraskene mange virksomheter som ikke benytter muligheten til å skape et godt førsteinntrykk med bruk av utendørsbeplantning ved deres inngangsparti. Med store eller små plantekar, sesongplanter som sommerblomster, vintergrønt, påskeblomster eller høstlyng kan vi hjelpe til med å skape innbydende utemiljøer. Men utendørsbeplantning er mye mer enn bare dekorasjon, det kan gi mange fordeler til det daglige liv. Det gir liv og farge, samtidig som det tilfører et naturlig og levende preg til uteområdet. Det kan faktisk forbedre trivselen og forvandle miljøet ditt, i tillegg til at det har en herlig duft og friskhet.

Forbedret luftkvalitet

En av de største fordelene med utendørsbeplanting er at det forbedrer luftkvaliteten. Planter er ekte naturlige rensemidler som absorberer karbondioksid og frigjør friskt oksygen. I tillegg kan de filtrere luftbårne forurensninger, som fine partikler og flyktige organiske forbindelser, og skape et sunnere og triveligere miljø.

Skaper rom for avslapning

Med frodige planter og fargerike blomster kan du skape en oase som blir et slags avslapningsparadis. Enten det er på terassen eller på et uteområde, tilbyr tilstedeværelsen av planter en beroligende atmosfære, som bidrar til avslapning, meditasjon og frakobling fra daglig stress.

Utsmykning av miljøet

Utendørsbeplantning gir omgivelsene et estetisk preg. Med sitt mangfold av former, farger og teksturer kan de umiddelbart forvandle en kjedelig plass til et attraktivt og innbydende sted. Enten du velger levende blomster, frodige busker eller klatreplanter, kan du skape et unikt landskap som gjenspeiler din personlige stil.

Fremmer biologisk mangfold

Skap et biologisk mangfold med bruk av utendørsbeplantning. Plantene tiltrekker seg en rekke dyr, som fugler, sommerfugler og bier, som spiller en viktig rolle i pollinering og vedlikehold av økosystemet. Dette bidrar til å opprettholde en naturlig balanse ved å gi habitat og mat til disse dyrebare skapningene.

Matdyrking

Gi de ansatte muligheten til å nyte frukter og grønnsaker du har dyrket selv. På denne måten drar du nytte av ferske og sunne produkter, samtidig som du har en positiv innvirkning på miljøet.

Pollinering

Ambius verdsetter alle bier og deres viktige arbeid som pollinatorer. Uten bier ville vi ikke hatt tilgang til så mange av de deilige matvarene vi elsker og naturen ville lide av det. Derfor er det viktig at vi som planteleverandør fokuserer på å levere planter og blomster som er pollinatorvennlige i våre kunders bedd og kasser.

I det grønne skiftet fokuseres det på å ivareta biene slik at de får nok mat. Derfor sørger vi i Ambius for at plantene i vårt sortiment har godt med nektar. Vi oppfordrer alle til å plante blomster eller planter som tiltrekker seg bier og som kan bidra til å opprettholde deres livsmiljø. La våre planteeksperter hjelpe deg med valg av blomster, planter, bedd og kasser. På den måten kan vi sammen ta vare på våre bier og deres viktige rolle i økosystemet!

Finn ut om Ambius og hva kan vi gjøre for din bedrift

Lær hvordan du kan øke salget med duft markedsføring

Finn ut hvordan planter kan være nyttig for deg og din arbeidsplass