23 00 66 02 Kontakt oss Få et gratis tilbud

Om Ambius

Utforming for en sunnere og smartere framtid

Ambius leder an i utformingen av sunnere rom og tryggere miljøer. Vårt teamet av eksperter og serviceteknikere skiller seg ut ved at de leverer ledende innovasjoner og det høyeste servicenivået i bransjen. Vi er oppmerksomme på detaljer og uansett størrelse på prosjekt, er teamet vårt her for å gjøre visjonen din til virkelighet.

Med over 50 års erfaring har vi dyp forståelse av miljøets innvirkning på virksomhetens omdømme og gjennom interiørlandskap med levende grønne vegger og planter designer, installerer og servicerer vi alle type virksomheter.

Våre kunder stoler på og verdsetter vår rådgivende tilnærming, arkitektoniske forståelse, kunnskap om design og nivået på fordelene våre løsninger gir. Ambius sikrer at du har den riktige tilpassede løsningen for dine behov.

Vår misjon

Som en serviceorganisasjon mener vi at det er våre medarbeidere som gjør selskapet vårt til det vi er, og vi har et flott team bygget på en felles visjon og misjon: Protecting people. Enhancing lives. Preserving our planet.

 

Våre verdier

Våre kolleger og kunder er i sentrum for alt vi gjør. Med vår misjon som et fundament, jobber vi for å tilby serviceopplevelser i verdensklasse til hver kunde og baner vei for langvarige relasjoner.

Vårt tjenesteløfte

Vi lover kunder og kollegaer å:

 • Inspirere fantasien

 • Skape kontakt med et smil

 • Engasjere dem følelsesmessig

 • Øke deres kunnskaper

Hvor kommer navnet vårt fra?

Navnet Ambius ble skapt fra det engelske ordet «ambience» som på norsk betyr atmosfære. Det å tenke på mennesker og planter, og vår rolle i å skape de aller beste omgivelsene. De fem bladformene til Ambius-bladikonet representerer de fem sansene; syn, lyd, lukt, berøring og smak. Vi tror et Ambius-miljø kan stimulere folks sanser til å inspirere ideer, forbedre helsen og løfte humøret. Mens «røttene» våre tydeligvis ligger i å forskjønne arbeidsmiljøer med planter, gjenspeiler det navnet vårt vår utvidede visjon om å forbedre innendørsmiljøet og våre stadig voksende evner som den fremste leverandøren av smartere og sunnere rom.

Service i verdensklasse

Kjent for sin service i verdensklasse så er vi i Ambius stolt av å kunne være din fullservicepartner. Fra idéfasen til kontinuerlig vedlikehold og pleie står våre eksperter klare til tjeneste for tilby deg en smartere, sunnere, friskere og blomstrende arbeidsplass året rundt.

Profesjonell vedlikehold

Vår tilnærming til fullservicevedlikehold gir deg trygghet og inkluderer fordeler som forbedret merkevareopplevelse, sikkerhetsforpliktelse, helse og miljø, vedlikehold og stell av utstyr og sunnere planter.

Design og konstruksjonstjenester

Fra store levende grønne vegger til unike bærekraftige landskapsprosjekter, kan vi i Ambius hjelpe deg med å gjøre store ideer til virkelighet. Vi vil være med deg hele veien, fra designkonsept til installasjon og vedlikehold.

Egne drivhustjenester

For best mulig å betjene våre kunder og fremme planter av høyere kvalitet og en mer bærekraftig forsyningskjede, har Ambius etablert egne drivhus og distribusjonssenter rundt om i verden. Dette lar oss også gi deg bedre priser og strømlinjeformet frakt.

 

Våre serviceverdier

 1. Vi gjør det vi sier vi skal gjøre ved å tilby de beste løsningene for kundenes behov.
 2. Vi holder våre kollegaer og kunder informerte om endringer som berører dem.
 3. Vi lytter til den enkeltes behov bekymringer og retter oss etter det de forteller oss.
 4. Vi vil vise engasjement I alt vi gjør, ta ansvar og pleie kundeforhold.
 5. Vi tilbyr nye idèer for å forbedre vår virksomhet og våre kundeforhold.
 6. Vi behandler våre kollegaer med respekt og erkjenner at alle har et viktig bidrag å komme med.
 7. Vi tar ansvar for vår profesjonelle atferd og våre verktøy som gjør at vi lykkes.
 8. Vi hard et som skal til for å inspirere hverandre til å glede våre kunder og oppnå våre mål.
 9. Vi vil knytte band til våre kunder gjennom ærlig, fokusert og direkte kontakt.
 10. Vi er engasjert i alt vi gjør.
 11. Vi bruker enhver mulighet til å øke våre kunnskaper.
Ambius service in Norway

Finn ut om Ambius og hva kan vi gjøre for din bedrift

Lær hvordan du kan øke salget med duft markedsføring

Finn ut hvordan planter kan være nyttig for deg og din arbeidsplass