23 00 66 02 Kontakt oss Få et gratis tilbud

Plantevegg

Ambius har spesialisert seg på skreddersydde plantevegger tilpasset kundens behov og ønsker. Når du har et område du ønsker dekket med vegetasjon og grønt, gjør vi det gjerne for deg. Det kan være vegger, søyler, resepsjonsdisker eller andre flater som kunne trenge en oppfriskning. Veggene kan monteres på nesten alle ønskelige overflater. De skaper også en innbydende og hyggelig atmosfære for ansatte, kunder og besøkende.

Den plassbesparende planteveggen er ikke bare et estetisk kunstverk, den fungerer også som en ”wallpaper”, luftrenser, luft fukter og lydabsorbent. I tillegg har den også en beroligende effekt på vårt humør, og mengden av vekster sammen skaper en positiv effekt av generell velvære. Installasjonen integreres enten i eksisterende vann- og avløpssystem, eller i sammenheng med en tilpasset tank med et lukket system for vanning og ernæring.

plantevegg

Forskning viser at folk som jobber i grønne omgivelser trives bedre, opplever mindre stress og mindre bekymringer. Dette er en faktor som bidrar til et voksende ønske om grønne arbeidsplasser. Planter tar opp karbondioksid og produserer oksygen, noe som bidrar til et mer komfortabelt inneklima.

Finn ut om Ambius og hva kan vi gjøre for din bedrift

Lær hvordan du kan øke salget med duft markedsføring

Finn ut hvordan planter kan være nyttig for deg og din arbeidsplass