23 00 66 02 Kontakt oss Få et gratis tilbud

Utendørsbeplantning

Aldri undervurder kraften av et førsteinntrykk

Skap en innbydende atmosfære og et godt førsteinntrykk av virksomheten din utenfor dine lokaler. Enten det er et inngangsparti, terasse, tak eller uteområde gir levende beplantning et godt førsteinntrykk. Dette kan gjøres med hengende plantekasser, fantastiske beholdere og dekorative busker eller trær, samt blomstrende sesongplanter i rotasjon. 

Planter bidrar til å forandre utseende på bygningen og gjennom et flott inngangsparti kan du ønske dine besøkende velkommen. Våre plantekar for utendørs bruk, tilfredsstiller alle behov og vi skreddersyr løsninger for alle områder. Vi i Ambius har ekspertisen til å designe og installere prisvinnende landskap som ikke kan ignoreres. 

Skap et godt førsteinntrykk med:

  • Store ruvende plantekar
  • Fargesprakende plantekar, kanskje i samme farge som din logo
  • Vintergrønne planter
  • Sesongplanter som påske- og sommerblomster
  • Beplantning i bedd eller plantekar på terrasser og takterrasser

Utendørsbeplantning er mye mer enn bare dekorasjon, det kan gi mange fordeler til det daglige liv. Det gir liv og farge, samtidig som det tilfører et naturlig og levende preg til uteområdet.

Skap et godt førsteinntrykk med et flott inngangsparti med levende beplantning. Planter bidrar til å forandre utseende på bygningen og gjennom et flott inngangsparti kan du ønske dine besøkende velkommen.

Skap en innbydende atmosfære på virksomhetens terasse, tak eller uteområde med levende beplantning. Våre plantekar for utendørs bruk, tilfredsstiller alle behov og vi skreddersyr løsninger for alle områder.

Blomstrende uteplanter

Årstidene endrer seg, og når de gjør det, bør også utendørsbeplantningen gjøre det. Dette kan vi i Ambius hjelpe deg med. Vårt team besøker eiendommen din sesongmessig og bytter ut utendørsbeplantningen. De sørger for lyse og iøynefallende farger om sommeren, mens de planter mer værbestandige planter for vinteren. Selv når det ikke er tid for sesongrotasjon, vil våre planteeksperter fortsette å vedlikeholde og oppdatere utendørsbeplantningen, slik at den holder seg like vakker som den dagen den ble installert. Sørg for at dine besøkende møtes med sesongbaserte og blomstrende uteplanter.

Designprosessen

Ambius hjelper deg med de riktige valgene for ditt utendørsmiljø. Våre eksperter vurderer først designfaktorer som form, tekstur, farge, skala og funksjon til utendørsbeplantningen. Deretter inkorporerer de merkevareidentiteten og stilen din med tilgjengelig plass og lys- og varmenivåene i miljøet. Til slutt stoler de på sin ekspertise for å hjelpe deg med å velge de beste beholderne og plantene for uterommet ditt.

Finn ut om Ambius og hva kan vi gjøre for din bedrift

Lær hvordan du kan øke salget med duft markedsføring

Finn ut hvordan planter kan være nyttig for deg og din arbeidsplass