23 00 66 02 Kontakt oss Få et gratis tilbud

Våre tjenester og løsninger

Ambius tilbyr et komplett utvalg av planteløsninger for ditt arbeidsmiljø. Hvert oppdrag er unikt i form av karakter og utforming, og gjenspeiler de spesifikke behovene hver enkelt kunde har. Vi skaper interiører som stimulerer sansene. Vårt mål er å maksimere den positive følelsen for dine ansatte, kunder og besøkende.

Planter bedrer luftkvaliteten og demper støynivået

Planter har en rekke fordeler og ved å ta de inn på arbeidsplasen kan du bedre luftkvaliteten, redusere stress og minske sykefraværet. Dette skaper god trivsel samtidig som planter er et vakkert tilskudd til interiøret som gir skjerming og demper støy.

God planteservice

Våre servicemedarbeidere er opplært i plantestell og har den kunnskapen som skal til for å sikre kvaliteten på de plantene som er anskaffet. Dette betyr riktig vanning, gjødsling, beskjæring og renhold av planter og plantekar, samt behandling av plantesykdommer og angrep av skadedyr.

For oss betyr kontorbeplantning mer enn bare grønne blader. Med interiør- og kontorbeplantning på kontoret skaper vi harmoniske miljøer.

Vi leverer planter og plantekar av høyeste kvalitet fra våre leverandører. Sammen finner vi riktige løsninger for alle typer miljøer, uansett interiørstil. 

Flora Frame er et spennende konsept av et levende plantekunstverk som inspirerer. Dra nytte av det estetiske og de helsemessige fordelene det gir.

Vi skreddersyr plantevegger tilpasset behov og ønsker. De kan plasseres på vegger, søyler, resepsjonsdisker eller andre flater som trenger en oppfriskning. Den plassbesparende planteveggen er ikke bare et estetisk kunstverk, den fungerer også som en ”wallpaper”, luftrenser, luftfukter og lydabsorbent.

Skap en innbydende atmosfære og et godt førsteinntrykk av virksomheten din utenfor dine lokaler. Enten det er et inngangsparti, terasse, tak eller uteområde gir levende beplantning et godt førsteinntrykk. Planter bidrar til å forandre utseende på bygningen.

Julen er en travel tid, så la Ambius skape julemagi i dine lokaler.

Ambius skiller seg ut. De forandrer måten vi ser arbeidsplassen vår på og miljøet vi ønsker å omgi oss med. Men først og fremst får de deg til å tenke over hva som er riktig for din bedrift.

Lær hvordan du kan øke salget med duft markedsføring

Finn ut hvordan planter kan være nyttig for deg og din arbeidsplass