23 00 66 02 Kontakt oss Få et gratis tilbud

Interiørbeplantning

Skap gode opplevelser innendørs

Hvert eneste rom innendørs er unikt og vi i Ambius designer, installerer og utfører service på et bredt utvalg av grønne planter og attraktive interiørlandskap. Ettersom ingen virksomheter er like, skreddersyr vi ditt interiørlandskapsdesign for din virksomhet. Våre kunnskapsrike planteeksperter vil jobbe tett med deg og gi deg den insikten og forståelsen du trenger innenfor de siste interiørlandskapstrendene. Vi ønsker å bringe din visjon ut i livet.

Plass kan være en verdifull mangel innendørs, men heldigvis er ikke kreativiteten til våre konsulenter begrenset til den tilgjengelige plassen eller miljøforholdene i rommet. De kan anbefale planter som trives innendørs og forbedre rommets eksisterende innredning.

Planter for alle type rom

Alle arbeidsplasser kan dra nytte av innendørsbeplantning og dersom et lokale har mindre plass, finnes det vertikale løsninger som en plante- eller mosevegg. Planter kan også brukes til skjerming og som lyddemping i åpne landskap. De tremger ikke å plasseres på gulvet, men kan også henges fra taket. Våre planteeksperter tilrettelegger og skaper grønne lokaler med flotte planter og tilpasser plantekar i riktig fasong og farge. Plantene vi anbefaler vil gi rommets eksisterende innredning det lille ekstra og uansett hvilke krav du har, så finner vi en løsning.

Befaring og konsultasjon

Etter at du har tatt kontakt med oss, vil en av våre planteeksperter komme på befaring i dine lokaler for å få en detaljert oversikt over ditt prosjekt. På denne måten kan vi sikre at vi kan levere de ønskene du måtte ha. Som en del av befaringen vil vi:

  • Kartlegging av viktige påvirkninger som; lys- og varmeforhold, stil og plassmuligheter, takhøyde og vanningsmuligheter, samt muligheter for planter til bruk for skjerming eller lyddemping
  • Gjennomgan av ønsker og hensyn som form, tekstur, farge og funksjon
  • Ta målinger og lysavlesninger for å finne de beste plantene etter forholdene
  • Vise frem farge- og materialprøver
  • Sende et elektronisk tilbud, slik at du kan gå gjennom alle detaljer før vi går videre

Grønne lunger innendørs 

Det blir stadig viktigere å konstruere og administrere bygninger på en bærekraftig og miljøvennlig måte. Sammen med arkitekter og andre partnere sørger vi for å skape grønne bygninger og legge tilrette for grønne lunger innendørs. Vi har en rekke produkter og tjenester som kan hjelpe virksomhter med å nå sine bærekraftsmål:

  • Grønne skillevegger: Planteveggger kan settes opp som en naturlig skillevegg og benyttes som en skjerm, slik at skillevegger ikke trenger å bygges
  • Støyreduksjon: Planter og bladene deres absorberer bakgrunnsstøy, noe som gjør miljøet mer behagelig for de ansatte
  • Avkjøling: Det finnes innendørsplanter som kan hjelpe til med å kjøle ned luften i rommet. Det gjør de ved å filtrere og rense luften, samtidig som de gir oss oksygen via fotosyntesen
  • Forbedringer i luftkvaliteten innendørs: I tillegg til å redusere nivåene av karbondioksid og forurensende stoffer som benzen og nitrogendioksid, bidrar planter også til å redusere nivåene av svevestøv
  • Trivselsforbedring og lindring av Sick Building Syndrome (SBS): Studier har vist at helseplager på jobb og symptomer forbundet med SBS kan reduseres dramatisk med å investere i planter og naturlig lys. Det er bevist at planter er med på å redusere stress, gir glede og motiverer

Bruk planter, modulære skillevegger og grønne veggdelere for å skape et miljø som er funksjonelt og allsidig for sosial distansering.

Ambius sin planteservice inkluderer både profesjonell installasjon og løpende vedlikehold av plantene dine, slik at de alltid ser best ut.

Kunstige planter egner seg godt i rom med lite lys der planter ikke trives. Kunstige plantene er svært naturtro og de er duftfrie og allergivennlige.

Finn ut om Ambius og hva kan vi gjøre for din bedrift

Lær hvordan du kan øke salget med duft markedsføring

Finn ut hvordan planter kan være nyttig for deg og din arbeidsplass