23 00 66 02 Kontakt oss Få et gratis tilbud

Bransjeorganisasjoner

Vi i Ambius tror på verdien av profesjonelle bransjeorganisasjoner. For å fremme kunnskapen rundt fordeler ved planter, interiørbeplantning og behovet for miljøtenkning i våre omgivelser, er det derfor viktig for Ambius å være medlem av flere viktige bransjeorganisasjoner rundt om i verden. Disse medlemsskapene betyr mye for oss.

Nordic Interior Landscaping Association

I Norden er vi en del av Nordic Interior Landscaping Association (tidligere Nordic Green) som består av uavhengige, seriøse og miljøbevisste virksomheter som jobber med interiørlandskap. Deres mål er å spre bransjens kunnskap om verdiene av å ha levende planter i private og offentlige miljøer.

Bransjeforeningen Skandinaviska Växtinredare (tidligere SVIR) ble stiftet i 1996. I løpet av høsten 2002 ble norsk næringsliv invitert til et samarbeid og resultatet ble en skandinavisk bransjeforening. Felles for alle medlemsbedriftene er at deres arbeid dreier seg om miljøer med levende grønne planter. I 2012 ønsket SVIR å videreutvikle sitt varemerke og endret navn til Nordic Green og i 2020 ble navnet endret til Nordic Interiør Landscaping Association (NILA).

 

NILA stiller krav til medlemmer

For å bli medlem i Nordic Interior Landscaping Association må virksomheten være økonomisk stabil, ha dokumentert bransjeerfaring og ha en seriøs yrkesutøvelse. Å anskaffe tjenester fra en virksomhet tilknyttet Nordic Interior Landscaping Association bør være et trygt valg for kunden.

NILA tilbyr støtte

Nordic Interior Landscaping Association kvalitetsstandard gir både kunder og medlemmer kjøps- og leveringssikkerhet. Kvalitetsretningslinjer beskriver hvordan plantene skal måles og beskrives, samt hvilken kvalitet de skal ha og i hvilken stand de skal være. Den beskriver også hva som skal inngå i profesjonelle anleggstjenester.

NILA koordinerer

Nordic Interior Landscaping Association forsikrer at medlemmenes ansatte får kontinuerlig opplæring og derfor alltid innehar den nyeste kunnskapen innen moderne interiørlandskap.

Våre øvrige globale medlemsskap

Ambius er også medlem av en rekke andre bransjeorganisasjoner globalt. Du finner mer informasjon om de på organisasjonenes egne nettsider.

Finn ut om Ambius og hva kan vi gjøre for din bedrift

Lær hvordan du kan øke salget med duft markedsføring

Finn ut hvordan planter kan være nyttig for deg og din arbeidsplass