23 00 66 02 Kontakt oss Få et gratis tilbud

For virksomheter

Pust nytt liv i triste konferanserom, planter er som et designmøbel som løfter stemningen i resepsjonsområdene og som gir det lille ekstra til litt enkle og ensomme skrivebordsplasser. Planter kan forbedre hvilken som helst plass på arbeidsplassen din og skape god stemning for ansatte, kunder og besøkende. Vi hjelper deg med å skape et lekkert design av planter i bygningen din.

Vedlikehold og planteservice

Å holde plantene på sitt beste krever flinke ferdigheter og dokumentert erfaring. Våre spesialister er eksperter på plantetjenester for virksomheter og tar fullt eierskap i å levere den beste beplantingen. Hver og en har blitt opplært til å vanne, beskjære, gjødsle, rense og tørke støv av plantene dine på riktig måte.

Vær trygg på at plantene dine vil se sunne, levende og vakre ut hele dagen, hver dag. Vi legger stor vekt på hver detalj for å sikre at våre kunder og ansatte kan nyte godt av de mange fordelene vår planteservice gir.

Fordeler med kontorbeplantning

Visuell estetikk og romdeler

Det er ingen hemmelighet at planter er en fryd for øyet. Riktig kontorplantedesign gir oss en forbedret oppfatning av rommet og merkevaren. Planter tilbyr også en visuell opplevelse som fører til gladere og sunnere ansatte. I åpne landskap der man trenger å dele inn rommet, er en plantevegg et flott alternativ til en vanlig skjermvegg.

Støyreduksjon

Kontorbeplantning kan redusere støynivået ved å redusere etterklangstiden. Ved å plassere planter  i områder med harde overflater som tregulv, betong- og marmorvegger, vil det tillate dem å effektivt absorbere støy som kan være distraherende og skade de ansattes produktivitet.

 

Ansattes trivsel og prestasjoner

Studier har vist at det å ha kontorplanter til stede på en arbeidsplass reduserer fraværet blant ansatte, samtidig som det øker produktiviteten og kreativiteten. Det er også indikert at planter kan redusere stressnivåer og kan bidra til lavere blodtrykksnivåer.

Luftrensing

Moderne kontorbygg, med overveiende innestengt luft, kan inneholde opptil ti ganger mer forurensning enn uteluft. Kontorplanter gir oksygen til et miljø og renser giftstoffer fra luften. De bidrar også til å stabilisere fuktighetsnivået.

Finn ut om Ambius og hva kan vi gjøre for din bedrift

Lær hvordan du kan øke salget med duft markedsføring

Finn ut hvordan planter kan være nyttig for deg og din arbeidsplass