23 00 66 02 Kontakt oss Få et gratis tilbud

Planter bør alltid være en del av interiøret

Ambius tilbyr et komplett utvalg av løsninger innen planter og krukker - og hjelder dere i designprosessen. Vårt mål er at ansatte trives på jobb og vi vet at planter har helsemessige fordeler. 

Hvert oppdrag vi leverer er unikt. Vi jobber tett både med interiørarkitekter og arkitekter. Sammen finner vi løsninger og avdekker kundens behov og sørger for å tilrettelegge slik at plantene trives.

Vi har løsninger som skjermer mot innsyn, som demper støy og som skaper et godt arbeidsmiljø. Det estetiske uttrykket er viktig for Ambius.

Vi henter planter av meget høy kvalitet fra hele verden og bruker norske leverandører der det er mulig. Vi jobber tett med leverandører og samarbeidspartnere i Norge - og i resten av verden. Ambius er en del av et internasjonal selskap og vi har lang erfaring med å utvikle vellykkede løsninger med arkitekter og interiørarkitekter - i mange land.

Vår erfaring er at ved å komme tidlig inn i et prosjekt, er det større rom for å planlegge og tilrettelegge, slik at man får med de riktige plantene, krukkene, belysningen og vanningsmuligheter. Det resulterer i fornøyde kunder og planter.

Ta kontakt med oss via kontaktskjemaet eller ring 23 00 66 02 for et kreativt samarbeid.

image-stock-ambius-floor-plants.webp

Fordelene med interiørbeplantning fra Ambius

Planter gir bedre luftkvalitet, reduserer stress og minsker sykefraværet - på den måten skapes god trivsel.

Planter er et vakkert tilskudd til interiøret, gir skjerming og demper støy

Vi gir gode råd og utfører service, slik at plantene dine lever lenger

Kontaktskjema

Få innblikk i hvilke løsninger vi kan tilby deg ved å ta en uforpliktende prat med oss. Fyll ut kontaktskjemaet eller ring oss for et kreativt samarbeid.

Finn ut om Ambius og hva kan vi gjøre for din bedrift

Lær hvordan du kan øke salget med duft markedsføring

Finn ut hvordan planter kan være nyttig for deg og din arbeidsplass