23 00 66 02 Kontakt oss Få et gratis tilbud

Historien om Ambius

Navnet Ambius ble skapt fra ordet «ambience» som på norsk kan oversettes til atmosfære. Det fokuserer på planter og mennesket, og vår rolle i å skape det beste miljøet. De fem bladformene i Ambius-logoen representerer våre fem sanser; syn, lyd, lukt, berøring og smak. Vi tror at et Ambius-miljø kan stimulere folks sanser i å skape nye ideer, forbedre helsen og løfte humøret. Mens «røttene» våre ligger i å forskjønne arbeidsmiljøer med planter, gjenspeiler navnet vår utvidede visjon om å forbedre innendørsmiljøer.

Ambius logo

Lang erfaring

Med over 50 års erfaring har våre planteeksperter god innsikt i å forbedre virksomheters omdømme gjennom flotte interiørlandskap, levende grønne vegger, duftløsninger og god planteservice.

Ambius kan virke som et nytt varemerke, men det har eksistert lenge. Det er en del av Rentokil Initial som har en over hundre år lang historie. Ambius har vært en del av organisasjonen siden 1980-tallet, men selskapene som Ambius har sitt utspring av, har eksistert enda lenger tilbake.

De fleste av tjenestene som Rentokil Initial tilbyr, er gjerne «bak kulissene» i bygg, mens Ambius sine løsninger og tjenester er veldig synlige. Vårt mål er å tilføre tjenester som stimulerer alle sansene og være synlige for alle i eller rundt et bygg.

Vår historie

  • 1963: Gerry Leider oppretter Tropical Plant Rentals i Chicago
  • 1975: Tropical Plant Rentals ekspanderer til over 20 markeder
  • 1988: Tropical Plant Rentals selges til Rentokil Initial og bytter navn til Rentokil Tropical Plant Services
  • 2003: Rentokil Tropical Plant Services blir omdøpt til Initial Tropical Plants
  • 2008: Initial Tropical Plants blir re-brandet til Ambius i 14 land

Finn ut om Ambius og hva kan vi gjøre for din bedrift

Lær hvordan du kan øke salget med duft markedsføring

Finn ut hvordan planter kan være nyttig for deg og din arbeidsplass