23 00 66 02 Kontakt oss Få et gratis tilbud

Premium Scenting

Premium Scenting er en innovativ duftmarkedsføringsløsning som gir deg muligheten til å formidle virksomhetens merkevare på en annerledes og unik måte. Ved å spre utvalgte dufter i lokalene skaper du en behagelig atmosfære og styrker kundeopplevelsen.

Luktesansen er koblet til minnene våre og duft påvirker hukommelsen. Derfor vil Premium Scenting bidra til å skape en egen identitet for virksomheten din. Våre dufter spres med jevnlige tidsintervaller i lokalet og de besøkende vil intuitivt assosiere den med din virksomhet.

Effekten av Premium Scenting

Duftsmarkedsføring forbedrer kundeopplevelsen og styrker merkevaren. I tillegg har det fordeler som:

  • Skaper en hyggelig atmosfære og forbedrer stemningen
  • Øker oppholdstiden og kjøpsintensjonen
  • Oppfordrer til gjentatte besøk
  • Bedre vurderinger gjøres i godt duftende miljøer

 

Premium Scenting for virksomheter

Duftsmarkedsføring kan brukes i alle type sektører, men hvordan kan Initial hjelpe deg? Våre duftspesialister finner den perfekte duften for ditt varemerke. De analyserer og drøfter med deg for å matche din målsetning. Vi har et bredt utvalg og du kan også designe din egen unike duft. Når vi er enige om målene for din bruk av duft, kan vi måle hvilken effekt duften har.

 

Butikklokaler

Skap en distinkt og hyggelig atmosfære som er perfekt for å ta imot nye og eksisterende kunder som vil bli lenger og komme tilbake oftere.

Kjøpesentre

Gjør shoppingmiljøet ditt til et ønskelig reisemål. Sørg for at kundene dine får positive opplevelser som forbedrer omdømmet ditt.

Restauranter

Skap et poeng av forskjell ved å inkludere dufting som en del av en multisensorisk kundeopplevelse som bygger en sterkere forbindelse med kunder.

Treningssentre

Skap et miljø der kundene blir lenger og kommer tilbake oftere. Med en distinkt og hyggelig atmosfære, ønsker kundene å tilbringe mer tid i.

Flyplasser

Bli den foretrukne flyplassen for forretninger og fritid. Å sikre at hver passasjer har en positiv reise vil bygge merkevaren din og kan til og med øke forbruket i detaljhandelsområder.

Eldreomsorg

Premium Scenting kan skape en god og hjemmekoselig følelse, i form av duftsetting og vil bidra til å forbedre opplevelsen for beboere og de pårørende som kommer på besøk.

Bilforhandlere

Øk kikketiden og sørg for at utstillingsrommet ditt har den rette atmosfæren som bidrar til å øke kundens oppholdstid, en nøkkelfaktor for sannsynligheten for kjøp.

Hotell

Oppretthold høye standarder og lever en minneverdig gjesteopplevelse. Sørg for at hotellet ditt skiller seg ut fra mengden og sikre positive kundeanmeldelser.

Spa & velvære

Benytt gode dufter for å skape en følelse av velvære i dine lokaler. Dette øker oppholdstiden og legger igjen gode minner for de besøkende.

Finn ut om Ambius og hva kan vi gjøre for din bedrift

Lær hvordan du kan øke salget med duft markedsføring

Finn ut hvordan planter kan være nyttig for deg og din arbeidsplass