23 00 66 02 Kontakt oss Få et gratis tilbud

Salg og service

Vi vet at hver eneste kunde av oss i Ambius har ulike behov, og vi tar hensyn til opprinnelig bygningsdesign gjennom vår løpende service. Når våre planteeksperter er i kundens lokaler, gir vi kunden all vår oppmerksomhet, fokuserer på prosjektet og verner om kunderelasjonen. Våre servicebesøk er skreddersydd dine behov og er det som driver Ambius fremover.

Vi sørger for å gi våre kunder høyest mulig verdi og vår verdensledende posisjon i markedet skyldes lojalitet og anerkjennelse fra våre kunder. Dette har gjort Ambius til den største leverandøren i verden på interiørbeplantning.

Gi dine kunder et førsteinntrykk de ikke vil glemme

Vi starter våre prosjekter med å se på arealene dine og gjøre betraktninger. På denne måten kan vi anbefale planter, produkter og tjenester som vil passe din virksomhet. Våre eksperter lytter til dine ideer og forklarer hvordan vi kan gjøre de til virkelighet. De velger riktige produkter for unike og spesielle behov. Deretter kommer vi på regelmessige servicebesøk og ser til at dine planteinstallasjoner ivaretas. Det er ikke behov for å bekymre seg for at plantene til enhver tid ikke ser like fine ut som da de ble installert.

 

Finn ut om Ambius og hva kan vi gjøre for din bedrift

Lær hvordan du kan øke salget med duft markedsføring

Finn ut hvordan planter kan være nyttig for deg og din arbeidsplass