23 00 66 02 Kontakt oss Få et gratis tilbud

Service

  • Vil du at ditt miljø på jobben skal være gladere og friskere? Eller roligere?
  • Vil du møte dine kunder med et førsteinntrykk som de aldri kommer til å glemme
  • Eller er du nøye med å skape et miljø der dine kunder føler seg komfortable og avslappede?

Det er denne type spørsmål som vi kommer til å stille når vi treffes første gang. Når vi ser deres arealer og gjør betraktninger er det på denne måten vi kan anbefale de planter, produkter og tjenester som passer dere og deres bedrift.

Vi kommer til å høre på deres ideer og forklare hva vi kan gjøre for gjøre de til virkelighet. Vi kommer til å velge riktige produkter for deres spesielle behov. Siden kommer vi regelmessig og ser til at deres installasjoner ivaretas. Det er ikke behov for å bekymre seg for at ikke plantene til enhver tid skal se like fine ut som når dere fikk de installert.

Du tror kanskje at vårt engasjement nærmer seg slutten, nei dette er faktiske bare begynnelsen. Som med alle våre kunder kommer vi til å arbeide hardt for å dyrke vår relasjon med deg slik at den vokser og er frodig. Vi bryr oss ikke bare om planter. Vi bryr oss om mennesker også.

Vi innser at hver Ambiuskunde har ulike behov. Vi tar hensyn til den opprinnelige designen gjennom installasjon til den løpende servicen. Når vi er i kundens lokaler fokuserer vi all vår oppmerksomhet på kunden, prosjektet og verner om kunderelasjonen. Etter installasjonen kommer den viktige delen, vårt engasjement for deg. Vårt servicebesøk er skreddersydd dine behov og er det som driver Ambius fremover.

Dette er hvordan vi sørger for at Ambius gir høyest mulig verdi til våre kunder. Vår markedsledende posisjon i markedet skyldes lojalitet og anerkjennelse fra våre kunder, noe som har gjort Ambius til den største leverandøren i verden på interiørbeplantning.

Finn ut om Ambius og hva kan vi gjøre for din bedrift

Lær hvordan du kan øke salget med duft markedsføring

Finn ut hvordan planter kan være nyttig for deg og din arbeidsplass