23 00 66 02 Kontakt oss Få et gratis tilbud

Mobil plantevegg

Moving Hedge er et mobilt planteveggsystem med hjul. Den er tosidig med en vanntank og elektrisk pumpe med timer. Leveres også med batteri som forenkler plasseringen. Den har praktiske lommer for planting av vekster og automatisk vanningssystem.

En mobil plantevegg passer fint som romdeler. Fordelen med den er at den også renser og fukter luften, og den har en lyddempende funksjon med høy grad av estetikk og konsentrasjon av planter på en liten plass.

Standardhøyde og bredde er 150cm * 110 cm.

Live divider

Sosial distansering med et grønt fokus!

Live Divider & Moss Divider

Nå kan du skape grønnere kontorlandskap, for å forbedre helsen, men som også garanterer sosial distansering uten å skape følelsen av angst og inneslutning, noe som alle typer “barrikader” har en tendens til å gjøre. Ved å benytte deg av de nyeste moseveggløsningene vi kan tilby, blir det både grønnere på kontoret, men som at du også får holdt avstand. I tillegg krever det svært lite vedlikehold.

Både Live Divider og Moss Divider er to praktiske løsninger for å skille rom eller kontorpulter på en enkel og kreativ måte. Det garanterer avstand mellom mennesker og gir kontorlokalene en ny giv.

Live Divideren kan inneholde forskjellig type planter og er veldig enkel å administrere. Den har en selvbærende metallkonstruksjon; seks utskiftbare moduler med bokser som er egnet til å huse plantene er er installert på begge sider av rammen. Den strukturelle profilen fungerer også som et reservoar for å trekke vann i gjennom konstruksjonen. 

Moss Divider er et tosidig panel med en bærende struktur i MDF-tre dekket med en blanding av tre typer stabilisert lav og mose som skaper dynamiske tredimensjonale overflater. Det krever ikke belysning eller vanning. Den er lett og kan flyttes enkelt. I tillegg finnes Moss Divider Desk i mange forskjellige farger og kan enkelt benyttes på din kontorpult.

Divider

Finn ut om Ambius og hva kan vi gjøre for din bedrift

Lær hvordan du kan øke salget med duft markedsføring

Finn ut hvordan planter kan være nyttig for deg og din arbeidsplass