23 00 66 02 Kontakt oss Få et gratis tilbud

Mosevegger

Mose fremkaller det naturlige, det litt mystiske og er en flott måte å ta med seg naturen inn på. Ambius bringer disse egenskapene til live gjennom tilpassede mosevegger som er designet for å gi din virksomhet det lille ekstra. Egner seg godt til rom med lite lys.

Mosevegger har lang levetid, krever minimalt med vedlikehold og ikke noe naturlig lys. Mosen er ekte, men mumifisert. Det vil si at mosen er biologisk behandlet på en måte som beholder fargen og gjør at den både kjennes og ser helt naturlig ut. Vi bruker to mosetyper, en flat og rund mose. Dette settes sammen på en måte som skaper liv i bilde og kan også se tre-dimensjonalt ut. Moseveggene kan kombineres med andre levende grønne veggplanter for å skape kunsteriske uttrykk som gir inspirasjon. Mosen er en god indikator på om rommet har riktig luftfuktighet, den tørker ut i rom der luften er meget tørr.

Mosevegg

Skap et kreativt miljø med mosevegger

La deg inspirere til å skape et nytt og spennende utseende i dine lokaler.

Ingen bilder er like, da de er håndlaget til hver enkel kunde. Du velger rammemateriale og størrelse som passer inn i ditt miljø.

Standardstørrelser er 50 x 50 / 70 x 70 og 100 / 50. Men lages også tilpasset ditt ønske. Rammen leveres i aluminium, rustfritt stål, polystone (keramikk lignende material) eller naturescast (treaktig material). De leveres enten i grått, antrasittgrå eller i naturfarge, eller du kan velge din egen RAL logofarge - mot en ekstra kostnad.

Fordelene med mosevegger

Bortsett fra lite vedlikehold og unike designmuligheter, har mosevegger mange fordeler for innendørsmiljøer.

  • Luftkvalitetsforbedringer: Mose filtrerer forurensninger ut av luften som bakteriene deretter bryter ned og bruker som biomasse.
  • Støyreduksjon: På samme måte som andre grønne vegger absorberer mosevegger lyd, og hjelper til med å kontrollere overflødig støy.
  • Stabilisering av fuktighetsnivå: Når luftfuktigheten i et rom er høy, kan mose absorbere det, og hjelper til med å regulere fuktighetsnivået. Motsatt, når luftfuktigheten er lav, kan mose slippe fuktighet tilbake til luften.
  • Reduserte energikostnader: Uansett årstid kan mosevegger bidra til å redusere energikostnadene. I de kaldere månedene gir mosevegger et lag med isolasjon som holder varmen inne. I varmere måneder lar evapotranspirasjon mosen slippe ut fuktighet til luften rundt, noe som har en kjølende effekt.

Er mosevegger levende?

Levende mose krever mye lys og fuktighet for å trives. Dette er forhold som ikke alltid er tilgjengelig i innemiljøer. For å sikre at moseveggene våre konsekvent ser vakre ut og bidrar positivt til det estetiske i rommet ditt, bruker vi ekte mose som er økologisk høstet og konservert med giftfri glyserol og naturlige matfargestoffer.

Som en ekstra fordel forlenger bruk av konservert mose veggens levetid. Bevarte mosevegger krever ikke noe vedlikehold, så fraværende overeksponering for lys, for tørre forhold eller misbruk av beskytter kan de vare lenge. Hvis det oppstår skade, er Ambius bare en telefon unna og kan komme for å utføre nødvendige reparasjoner.

Mosekunst

Hvis en full mosevegg ikke er mulig i rommet ditt, bør du vurdere moseveggkunst. Hvis veggene dine har nok plass til tradisjonell innrammet kunst, kan de absolutt romme moseveggkunst. Moss veggkunst kan ha forskjellige former - vi kan lage frittstående former eller noe mer som en miniatyr mosevegg, inneholdt i en ramme. Våre designere bruker ofte moser av forskjellige farger og typer for å kopiere bilder eller firmalogoer også. Mulighetene er uendelige.

Finn ut om Ambius og hva kan vi gjøre for din bedrift

Lær hvordan du kan øke salget med duft markedsføring

Finn ut hvordan planter kan være nyttig for deg og din arbeidsplass