Grønne og friske arbeidsplasser

Levende, grønne planter har god effekt på arbeidsmiljøet. Vitenskapelige studier dokumenterer at det gir mye bedre luftkvalitet med 10-15 prosent økt produktivitet og betydelig redusert sykefravær. Stadig flere vil derfor nå - etter noen år med pandemi - investere i et grønt arbeidsmiljø. For å skape et friskt og spirende arbeidsmiljø inngår nå Ambius og BEDD et nytt samarbeid.

BEDD leverer plantekasser i stål som er designet i Norge og er utviklet for nordiske forhold. Det er vanntette selvanningskasser med robuste hjul, som gjør at de er sikre i bruk og enkle å flytte. Kassene har lav egenvekt og alle komponenter er 100 prosent rustfrie og gjenbrukbare. På denne måten kan man skape sammenhengende strukturer for soneinndeling eller innramming av en uteplass. BEDD tilbyr 5 ulike farger / overflatebehandlinger, men kan også produsere paneler med farge etter kundens ønsker.

Ambius DS 2023

– Samarbeidet med Ambius oppstod etter et felles prosjekt på Aker Brygge. På en takterasse tegnet av Niels Torp Arkitekter, monterte BEDD plantekasser og ble kjent med ekspertisen fra Ambius da de sørget for beplantningen. Nå ser vi på de spennende mulighetene for å utvide samarbeidet, slik at vi sammen kan skape grønne og sunne arbeidsmiljøer både inne og ute, sier Kristian Bye (Dagli Gleder i BEDD).

Vi i Ambius ser frem til et godt samarbeid med BEDD, da plantekassene kan gi mulighet for store og bugnende planter i kontorlokaler. I tillegg er dette en grønn og miljøvennlig løsning som har kort reisevei fra produksjon til kunde. Alle komponentene i BEDDs løsninger er enkle å demontere og kan gjenbrukes i sin helhet.