Hele verden vil ha mose på veggene, og vi i Ambius kan mose. Så hvorfor skal ikke du flytte naturens forførende kraft inn på arbeidsplassen for å skape harmoni og velbehag blant dine ansatte?

En av årets trender innenfor innendørsbeplantning er mosevegger og en mosevegg er som navnet antyder - en vegg som er dekorert med mose. Takket være et miljøvennlig og biologisk nedbrytbart konserveringsmiddel holder mosen seg frisk og vakker i mange år. I tillegg krever den svært lite vedlikehold og er derfor svært praktisk i en hektisk hverdag. Mosevegger er også med på å dempe akustikken i rommet og er allergivennlig.

Mosevegg

Vi samarbeider med flere leverandører og vår samarbeidspartner Norsk Mose & Design, leverer mose for 50 millioner kroner i året, og kunne levert mer. Nylig kunne man lese på NRK.no om deres prosjekt der de er med på å erstatte Postens gamle brevsenter ved Oslo S - like ved Postgirobygget - med miljøbygg og et grønt byrom ved hjelp av mose.

Tidligere i år, byttet bl.a. vi i Ambius ut mosen på en av moseveggene på Gardermoen. Mosen er levert av Norsk Mose & Design og er håndplukket i Rendalen, da både vi og dem tar hensyn til miljø og bærekraft. 

Mose har blitt gull og vi i Ambius kan mose. Ta derfor kontakt med oss om du er på utkikk etter en mosevegg eller et mosebilde. Vi står klare til å hjelpe deg.