23 00 66 02 Kontakt oss Få et gratis tilbud

Ambius ønsker en bedre planet

En viktig del av Ambius engasjement for å bedre miljøet er vårt partnerskap med miljøorganisasjonen Cool Earth. Sammen støtter vi samfunn og regnskog i Papua New Guinea, Mosambik og Kamerun. 

Med vår støtte til Cool Earth kan vi bidra til å beskytte utvalgte deler av den sårbare regnskogen i Peru Amazonas fra ødeleggelse. Ikke bare hjelper dette i kampen mot klimaendringene, den beskytter også sårbare habitater og økosystemer, stimulerer til økt biologisk mangfold og støtter lokalsamfunn.

Vi valgte å støtte Cool Earth av en rekke grunner, men hovedsakelig fordi mange av de dyrkede plantene vi bruker i våre interiør anlegg, kan spore sine røtter og opprinnelse til disse sårbare regnskogene. Gjennom vårt partnerskap har vi i dag støttet samfunn og beskyttet 42 000 hektar regnskog, tilsvarende 8 millioner tonn lagret karbon.

Matthew Owen, direktør, Cool Earth:

"Vi syns det ville være en tragedie hvis de eneste stedene vi kan se tropiske planter i fremtiden er i kontorbygg og i drivhusene på botaniske hager. For oss er bærekraft viktig og vi er glade for å bli assosiert med et program som har et helhetlig syn på vern av vår planet og dens økosystemer".

Samarbeide for å bevare planeten

Vi bygger langsiktige partnerskap som støtter økt biodiversitet som hjelper miljøet for kommende generasjoner. Ambius er en del av konsernet Rentokil Initial. 

Som en leder av et globalt serviceselskap, anerkjenner vi viktigheten av å handle ansvarlig og bruker våre ressurser, omfang og innflytelse for proaktivt å beskytte miljøet. Derfor har vi etablert tette forhold til miljøorganisasjoner og samfunn over hele verden, for å støtte deres arbeid med å forhindre avskoging, fremme biodiversitet og bekjempe klimakrisen.

Gjennom vårt partnerskap med miljøorganisasjonen "Cool Earth", støtter vi samfunn i Papua New Guinea, Mosambik og Kamerun ved å beskytte 42 000 hektar regnskog, tilsvarende 8 millioner tonn lagret karbon.

I Kamerun har fellesskaps- utviklingsmøter i samfunnet positivt bidratt til å redusere antallet illegale tømmerutnyttere fra 28 til kun 8, som hjelper å redusere tapet av verdifulle treslag som obeche, mahogni og sapele.

Vårt partnerskap med Australias "Rainforest Rescue" bidrar til å beskytte og gjenopprette Daintree-regnskogen, verdens eldste og mest mangfoldige regnskog. Vi har bidratt til å plante over 19 000 trær i vårt "Buy Back and Protect Forever" prosjekt.

Cool Earth logo

Finn ut om Ambius og hva kan vi gjøre for din bedrift

Lær hvordan du kan øke salget med duft markedsføring

Finn ut hvordan planter kan være nyttig for deg og din arbeidsplass