23 00 66 02 Kontakt oss Få et gratis tilbud

Grønne produkter og tjenester

En viktig del av vårt grønne bærekraftsprogram er utvikling av produkter, tjenester og teknikker, som gjør at vi kan hjelpe våre kunder til å bli «den grønneste av den grønne». Vi ønsker at våre kunder skal være sikre på at vår leverandørkjede er så bærekraftig som mulig, og at Ambius tilbyr de grønneste interiørlandskapstjenester som er tilgjengelig i verden. Våre planter og produkter har kjente fordeler for innemiljøet, forbedrer luftkvaliteten og absorberer støy. 

I Ambius jobber det mange ildsjeler som bl.a brenner for stiklinger og avleggere. Vi har plantevegger som er laget på stiklinger. Ved å bruke en avklipt plantedel, som da danner røtter og blir en ny plante, motiverer vi til gjenbruk.

For å bli kvitt skadedyr på plantene våre, bruker våre planteeksperter kun giftfrie og miljøvennlige metoder, der det er mulig. 

Vi skaper og tilrettelegger for pollinering. Det vil si at vi i dialog og samarbeid med våre kunder, ønsker alltid å lage flotte uteområder der vi fokuserer på planter som insekter tiltrekkes av, slik at humbler, bier og blomsterfluer kan bestøve blomstene.

 

Potensielle leverandører

Ta kontakt med oss dersom du er interessert i å levere bærekraftige produkter til Ambius. Forklar hvorfor produktene dine er spesielt bærekraftige og hvilke handlinger du tar for å gjøre din virksomhet så miljøansvarlig som mulig. Hvis din virksomhet kan tilfredsstille våre kriterier for bærekraft, og du har produkter av interesse for Ambius, vil du bli invitert til å registrere deg som en godkjent leverandør til Rentokil Initial gruppen.

Finn ut om Ambius og hva kan vi gjøre for din bedrift

Lær hvordan du kan øke salget med duft markedsføring

Finn ut hvordan planter kan være nyttig for deg og din arbeidsplass