23 00 66 02 Kontakt oss Få et gratis tilbud

Kontorer

Planter på kontoret gir et hyggeligere arbeidsmiljø

Enten en liker det eller ikke, så er kontoret det stedet hvor mange av oss tilbringer mesteparten av vårt våkne liv. Da er det vel fornuftig å gjøre det til et fint sted?

Ambius kan bidra til å skape innendørs miljøer som ikke bare ser fine ut. Planter på kontoret gir et mer levende og kreativt miljø. Våre utformede omgivelser gir liv til døde områder. Planter og blomster som blir stelt med omhu kan inspirere til nye idèer og gi bedre humør. Vår interiørbeplantning reduserer også stress og påvirker luftfuktigheten.

Vi har mange års erfaring med kontorbeplantning, noe som gjenspeiles i arrangementene våre og de miljøene vi skaper.

Nedenfor vises noen eksempler på områder som vi har beplantet:

Resepsjoner

En varm velkomst

Vi har alle hørt hvor viktig førsteinntrykket er. Spørsmålet er: "hvilket inntrykk får dine besøkende av ditt miljø?"

Vil du at de skal få en umiddelbar oppfatning av at bedriften er et livlig og interessant sted å være? Ønsker du at de skal føle seg velkomne? Kanskje du ønsker planter som utnytter naturlig lys mest mulig eller som veier opp for mangelen på det. Eller kanskje du er mer interessert i et inspirerende arrangement som er nøye utformet for å gjenspeile din merkevare.

Uansett hva du trenger til resepsjonen, kan Ambius hjelpe.

For mer informasjon kontakt oss på 23 00 66 02 eller via vårt online-skjema.

Konferanserom

Det er det indre som teller

Ifølge vår forskning bruker noen av våre kunder planter som en belønning for godt arbeid eller oppnåelse av mål, eller for å anerkjenne suksess og prestasjoner. Dette betyr at hvis du er sjefen, er det stor sannsynlighet for at du har et grønt og frodig kontor. Det er jo flott hvis du er sjef, men hva med det travle men beskjedne møterommet hvor dine ansatte og besøkende oppholder seg så mye?

2For mer informasjon om hvordan du kan gjøre møterom og konferanserom grønnere, ring 23 00 66 02 eller kontakt oss via vårt online-skjema.

image-stock-ambius-outdoor-pots.webp

Kontorlandskap

Mindre støy, flere smil, bedre miljø på kontoret

Forskning utført i 2006 av et ledende rekrutteringsfirma har vist at én av tre ansatte klager over at kontorlandskapet er støyende.

Hvis du selv jobber i et, er dette noe du sannsynligvis er klar over allerede. Men det du kanskje ikke vet, er at den rette planten kan bidra til et bedre kontormiljø, et redusert støynivå og faktisk resultere i lykkeligere og mer produktive ansatte.

Så la Ambius finne planter til deg som bryter opp åpne rom, sprer støy og absorberer lyd, samt fører til et bedre miljø på kontoret.

For mer informasjon om våre produkter og tjenester for kontorlandskap, ring 23 00 66 02 eller kontakt oss via vårt online-skjema.

image-stock-ambius-outdoor-pots.webp

Bilder på interiørbeplantning fra Ambius Freshe planter for leie eller kjøp

Kontakt ditt lokale Ambius kontor

Finn ut om Ambius og hva kan vi gjøre for din bedrift

Lær hvordan du kan øke salget med duft markedsføring

Finn ut hvordan planter kan være nyttig for deg og din arbeidsplass