23 00 66 02 Kontakt oss Få et gratis tilbud

Hoteller og restauranter

Skape grønt miljø med Ambius

Våre kunder i hotell- og reiselivsbransjen forstår nøyaktig hvor viktig førsteinntrykket er. Derfor har de valgt Ambius til å hjelpe seg med å skape grønt miljø og innbydende og inspirerende grønne oaser.

Ikke bare bidrar planter til å skape et svært individuelt inntrykk, de kan også utformes slik at de fremhever merkevaren og avspeiler bedriftens verdier.

Se eksempler:

Lobbyer og inngangspartier

Erfaringer tilsier oss at nydelige planter, kombinert med korrekt dekor og belysning, er det som kjennetegner ett lobbyområde. De skaper en avslappende atmosfære, reduserer stress og bidrar til å skape private rom hvor du kan unnslippe støyen og føre en fredelig samtale.

For å finne ut mer om hva vi kan gjør for din lobby eller ditt inngangsparti, ring 23 00 66 02 eller kontakt oss via vårt online-skjema.

image-stock-ambius-outdoor-pots.webp

Treningssentere og spa

Hva er den viktigste grunnen til at folk går på treningssenter eller spa? For å se bra ut og føle seg vel.

Her i Ambius mener vi at lokalene burde gjenspeile dette. Vi vil hjelpe deg med å velge planter som kan skjerme av visse områder Vi anbefaler også planter og potter som myker opp de harde kantene som skapes av alt utstyret.

For mer informasjon, ring 23 00 66 02 eller kontakt oss via vårt online-skjema.

image-stock-ambius-outdoor-pots.webp

Restauranter

Inntrykket, duften og følelsen fra de rette plantene kan tilføre sjarm, karakter og atmosfære til beskjedne hotellspisesaler. Ikke bare det, vi bruker også planter for å absorbere uønsket støy. Plantearrangementene kan også brukes som skillevegger.

For mer informasjon om hvordan Ambius kan bringe varme og liv til din hotellrestaurant, ring 23 00 66 02 eller kontakt oss via vårt online-skjema.

image-stock-ambius-outdoor-pots.webp

Kontakt ditt lokale Ambius kontor

Bilder på interiørbeplantning fra Ambius Freshe planter for leie eller kjøp

Finn ut om Ambius og hva kan vi gjøre for din bedrift

Lær hvordan du kan øke salget med duft markedsføring

Finn ut hvordan planter kan være nyttig for deg og din arbeidsplass