Treningssenter

Det er veldig enkelt å skape en varm velkomst

Life Style fitness Leuven

Flere av våre medlemmer hadde klaget på dårlig lukt i treningssenteret. Jeg begynte å se på ulike løsninger på problemet.

Ett av våre medlemmer (Eric) mente han hadde en løsning på problemet. Medarbeidere fra Ambius demonstrerte produktene fra Premium Scenting på stedet, målte opp treningssenteret, kontrollerte luftgjennomstrømmingen i lokalet og fant den beste installasjonsplassen for automaten.

Vi har valgt duften av friske epler, noe som våre medlemmer er veldig fornøyde med. Nå opplever vi ofte at besøkende kommenterer hvor godt det dufter i våre lokaler.

Rudi Van Nunen, sjef for Life Style Fitness Leuven

Hvorfor er det viktig med en god duft i treningssenteret?

Når man kommer inn i treningssenteret blir man ofte møtt av ulike kroppslukter, noe som ikke føles særlig innbydende. Det er veldig viktig å kunne gi en forfriskende og sporty velkomst til de som kommer for å trene. Diskrete dufter kan brukes for å forbedre miljøet, skape en viss stemning og formidle det rette imaget.

Duftsetting av miljøet brukes ikke bare for å skjule dårlig lukt, (selv om det også har den funksjonen), men for å øke den sanselige opplevelsen som vi ønsker å formidle til våre kunder.

Hvordan kan man oppnå dette?

Premium Scentingenhetene plasseres på mest hensiktsmessige sted avhengig av hvilken type duftsetting man har valgt. Dersom man har valgt å installere en Premium Scentingenhet på veggen, blir vi sammen enige om en plassering av enheten. Som oftest forsøker vi å finne en plassering der enheten ikke er synlig. En teknisk sentral er et perfekt sted å plassere enheten i, og duften kan spres gjennom et hull i veggen.

Det må være tilgang til elektrisitet på installasjonsstedet.

Hvor?

Duftsetting av treningssentre har ingen begrensninger. Vi kan installere gjennom HVAC-systemet eller på veggen, integrert med designløsningene eller gjemt bak en vegg.

Alle offentlige områder som entrèen, treningssalen eller garderoben er perfekte steder der Premium Scenting kan spre sine herlige dufter.

På tross av grundig rengjøring ligger det i sakens natur at det er vanskelig å bli kvitt dårlig kroppslukt i treningssentrene. Premium Scenting er løsningen som vil få de som trener til å føle seg rene og friske.

Referanser:
Life Style Fitness. La fitness. Fitness Salut, Fitness First. DePaul Health Center, St. Joseph’s Hospital West, Desert Highlands Care Center, Encanto Palms Assisted Living, Maryland Gardens Care Center, Palm Valley Rehibilitation

Bilde viser Ambius Microfresh duft i treningssentre.
Ambius

Hvorfor Ambius?

Finn ut om Ambius og hva kan vi gjøre for din bedrift

Hvorfor Scenting?

Lær hvordan du kan øke salget med duft markedsføring

Hvorfor Planter?

Finn ut hvordan planter kan være nyttig for deg og din arbeidsplass