Duftsetting i parkeringshus

Hvorfor er det viktig med en god duft i parkeringshuset ?

Det føles ofte ubehagelig å oppholde seg i parkeringshus. Den største årsaken til dette er den typiske lukten, lukten av eksos, olje, støv som absorberes i gulvet, søppel osv.

Disse luktene påvirker underbevisstheten og gjør at man ikke ønsker å tilbringe mer tid enn akkurat nødvendig. Det er ingen grunn til å føle ubehag i parkeringshus, men mange gjør det likevel.

Ved å spre ut en behagelig duft i parkeringshuset, kan man sørge for underbevisstheten kobles til noe hyggelig og rent istedenfor den typiske parkeringshus lukten.

Ved å skape en avslappende atmosfære ved valg av riktig duft, føler kundene seg velkomne, trygge og blir mer lojale.

Det er spesielt viktig å duftsette følgende områder for å skape et trygt miljø: trappeganger, heissjakter, betalingsautomater, entrèer, hovedtrappen.

Hvordan får vi til dette?

Gjennom å montere Premium Scentingenheter på strategiske steder på veggen eller nær ventilasjonen kan vi spre behagelige dufter over store områder.

Det er vanligvis stor luftgjennomstrømning i garasjer og det benytter vi oss av for å spre duften over så stor flate som mulig og samtidig bruke så lite som mulig av selve duften.

Hvor?

Vanligvis holder det å installere en Premium Scenting MF 1000 i trappegangen nær betalingsautomaten for å duftsette hele parkeringshuset og forvandle det til en trivelig plass, som får gjestene til å føle seg trygge og gjøre dem mer lojale.

Gjennom å duftsette med Premium Scenting formidles budskapet at selskapet er kundefokusert og bryr seg om sine gjester under deres besøk.

Referanser :
Interparking Belgium, Interparking Netherlands, Europarking, Parking Ghent.

Bilde viser Ambius Microfresh duft i parkeringskus.
23 00 66 02

Premium Scenting

Duft Ambius Microfresh

Vilken duft er den rette for deg?

Ambius

Hvorfor Ambius?

Finn ut om Ambius og hva kan vi gjøre for din bedrift

Hvorfor Scenting?

Lær hvordan du kan øke salget med duft markedsføring

Hvorfor Planter?

Finn ut hvordan planter kan være nyttig for deg og din arbeidsplass