Premium Scenting bruksområder

Våre kunder benytter seg allerede av Premium Scenting for å forbedre sine kommersielle miljøer. Nedenfor følger noen eksempler på bruksområder. Ring oss for å få vite mer om hvordan du også kan få nytte av Ambius Premium Scenting.

  • Hotell - Hvorfor er en god duft viktig for ditt hotell? Duftsett lobbyen for å forsterke det tiltalende miljøet og gi gjestene en varm velkomst. Kundene vil oppleve varemerket med flere sanser og det fører til at deres lojalitet øker. En multisensorisk varemerkeopplevelse vil generere økt kundelojalitet.
  • Parkeringshus - Hvorfor er en god duft viktig i et parkeringshus? Spredning av en behagelig duft i parkeringshuset kan garantere at prosessene i underbevisstheten settes i gang med en glad og ren duft i stedet for den vanlige parkeringshuslukten.
  • Butikker - Hvorfor er duftmarkedsføring viktig for din bedrift? Duftsatte miljøer har vist seg å få mennesker til å bli lenger, og jo lenger de blir jo mer kan de kjøpe.
  • Treningssentre - Det er veldig viktig å få et varm sporty velkomstbudskap straks man kommer inn på treningssenteret. Diskrete dufter kan brukes for å forbedre atmosfæren i et miljø, til å formidle en stemning og til å promotere riktig profil.
Ambius

Hvorfor Ambius?

Finn ut om Ambius og hva kan vi gjøre for din bedrift

Hvorfor Scenting?

Lær hvordan du kan øke salget med duft markedsføring

Hvorfor Planter?

Finn ut hvordan planter kan være nyttig for deg og din arbeidsplass