Duft Markedsføring

Varemerkeduft, duftmarkedsføring, en duft for ditt varemerke eller selskap. Det kan kalles mange ulike ting, men har du tenkt på hvordan lukt påvirker oppfatningen av ditt varemerke?

Av de fem sansene er duften den mektigste utløseren av følelser og minner. Det er derfor sofistikerte bedrifter som prøver å skape et vinnende varemerke som deres kunder kjenner igjen bruker markedsføring via duft. Burde ikke dette være en del av din varemerkestrategi også?

Kunder eller hotellgjester er ikke de eneste som tjener på behagelige dufter på arbeidsplassen. Ved å ta bort lukt og forbedre luftkvaliteten kan dufter også brukes til å høyne personalets våkenhet og produktivitet, samt til å minimere stress. Premium Scenting er systemet som skaper en inspirerende og minneverdig atmosfære som en attributt og forsterkning av ditt varemerke og som til og med stimulerer dine medarbeidere.

duft markedsføring

Les mer om aktuelle bruksområder Premium Scenting til å forbedre sin virksomhet, eller kontakt oss via vår online-skjema dersom du har nærmere spørsmål angående Premium Scenting.

Ambius

Hvorfor Ambius?

Finn ut om Ambius og hva kan vi gjøre for din bedrift

Hvorfor Scenting?

Lær hvordan du kan øke salget med duft markedsføring

Hvorfor Planter?

Finn ut hvordan planter kan være nyttig for deg og din arbeidsplass