Våre kunder

Våre kunder er alle typer bedrifter fra offentlig sektor og det private næringsliv. Omfang hos den enkelte kunde er skreddersydd med hensyn til dennes interiør og image og varierer fra to plantearrangementer til flere tusen.

Lokaliteter som inngangspartier/atrier/resepsjoner/sykehus/kontorlandskaper/kantiner og øvrige rekreasjonsområder i alle typer bygg får klare imaginære forbedringer ved å bringe det grønne inn.

Referanser

"Ambius representerer kreativitet og kommer med gode forslag og ideer til våre lokaler. Deres servicearbeide er stødig og vi kan stole på at våre planter er i trygge hender."

"Prikken over i-en er installasjonen hos oss. Vårt resepsjonsområde fremstår i dag som svalt, luftig og elegant. Dette hjelper oss med å heve førsteinntrykket mot våre gjester. Dette er alfa og omega i vår bransje. Vi er strålende fornøyd med resultatet og planteserviceavtalen med Ambius"

"De har høy faglig profil og kompetanse i sitt virke. Vi er stolte av å ha dere som leverandør."

"Når vi ringer, så kommer dere umiddelbart."

"Vi har hatt Ambius som leverandør av kontorbeplantning i mange år, og vi har alltid fått meget god service og profesjonell oppfølging av distriktsansvarlig."

"Ingen problem i det hele tatt takket være Ambius. I dag kan jeg tilbringe all min tid til å utvikle min bedrift i stedet for å forsikre meg om at alt fungerer."

"Et høyt servicenivå."

"Kreative konsulenter."

Våra kunder | Ambius
23 00 66 02

Interiørbeplantning

Bilder på interiørbeplantning fra Ambius

Freshe planter for leie eller kjøp

Ambius

Hvorfor Ambius?

Finn ut om Ambius og hva kan vi gjøre for din bedrift

Hvorfor Scenting?

Lær hvordan du kan øke salget med duft markedsføring

Hvorfor Planter?

Finn ut hvordan planter kan være nyttig for deg og din arbeidsplass