Historien om Ambius

Ambius kan virke som et nytt varemerke, men vi har eksistert lenge. Vårt moderselskap Rentokil Initial kan spore sine røtter tilbake over hundre år. Ambius har vært en del av organisasjonen siden 1980 - tallet.

Mange av de firmaene som har blitt kjøpt opp gjennom årene og som nå er en del av Ambius har eksistert lenge. Mange av de firmaene vi har kjøpt opp kan spores tilbake helt til 1960-tallet eller tidligere – vår belgiske virksomhet ble utviklet fra et familiedrevet firma som går flere generasjoner tilbake. Mange av de menneskene som har jobbet for disse firmaene er fortsatt hos Ambius og deres sammenlagte erfaring på flere hundre år betyr at Ambius har den største konsentrasjon av ekspertise og kunnskap innen hele bransjen.

Rentokil Initial er en av verdens største tjenesteytende selskaper som tilbyr et bredt utvalg av tjenester til kunder i mer en 50 land. Kanskje mest kjent er virksomheten rundt skadedyrbekjempelse og hygienetjenester. Selskapet tilbyr til og med catering, pakkeleveranse, facilitiy management og rengjøring under et bredt tilbud av varemerket. Ambius er den nyeste av disse varemerkene.

De fleste av de øvrige tjenestene som tilbys av Rentokil Initial er ”bak kulissene” i de fleste bygg mens Ambius sin virksomhet er meget synlig. Vårt mål er å tilføre tjenester som stimulerer alle sansene og være tydelige for alle i eller rundt et bygg.

Ambius har virksomheter i flere land i Europa og Nord-Amerika, Sør Afrika, Australia, New Zealand og Malaysia. Rentokil Initial har også to andre selskaper i Asia som tilhører Ambius som både utfører spesialtjenester innen hygiene og planter.

Mer informasjon om Rentokil Initial finner du på www.rentokil-initial.com.

23 00 66 02

Ambius - Miljøbevissthet

Ambius och miljö

Våre skritt for å bli en mer miljøbevisst organisasjon

Interiørbeplantning

Bilder på interiørbeplantning fra Ambius

Freshe planter for leie eller kjøp

Ambius

Hvorfor Ambius?

Finn ut om Ambius og hva kan vi gjøre for din bedrift

Hvorfor Scenting?

Lær hvordan du kan øke salget med duft markedsføring

Hvorfor Planter?

Finn ut hvordan planter kan være nyttig for deg og din arbeidsplass