Eksempelstudier

Les om hva vi allerede har gjort hos våre kunder:

En førstegangsvisning

Da en av verdens ledende selskaper innen helsesektoren ønsket en inspirerende installasjon av planter til arbeidsplassen, tok Ambius utfordringen. Selv med kort frist og stygt vær klarte vi å skape et vakkert område med busker og klatreplanter som skjulte et stygt metalltak og skapte et innbydende inngangsparti og en førsteklasses utsikt.

Med japansk vri

Vår kunde, en av de mest kjente innen forsikring, pensjon - og investeringsbransjene, vet mye om hvordan de skal holde sine ansatte glade og fornøyde. Da tiden kom for å renovere restauranten, spurte de Ambius om å utforme en japansk hage som ville komplimentere interiøret ut ifra arkitektens visjoner. Resultatet? En unik og inspirerende installasjon som ble lovprist av både kunder og ansatte.

Gå denne veien

Vår kunde, eieren av et prestisjefylt firma, ønsket nytt liv og varme i et stort inngangsparti med dårlig opplyste korridorer. Vi laget en installasjon av fargerike planter som førte de besøkende til resepsjonen, ga dem en varm velkomst og et positivt førsteinntrykk. Vårt harde arbeid ga frukter. Vi ble glade da installasjonen vant en førstepremie i en arkitektkonkurranse.

Gyldne blader

Vi har fått nok en førstepremie i en annen arkitektkonkurranse. Denne gangen var det for vår design av interiørbeplantning i en av landets mest respekterte forsikringsselskaper. Våre innovative løsninger begrenset de offentlige områdene og skapte et positivt arbeidsmiljø som ikke bare imponerte dommerne, men også ansatte var overbegeistret.

23 00 66 02

Interiørbeplantning

Bilder på interiørbeplantning fra Ambius

Freshe planter for leie eller kjøp

Ambius

Hvorfor Ambius?

Finn ut om Ambius og hva kan vi gjøre for din bedrift

Hvorfor Scenting?

Lær hvordan du kan øke salget med duft markedsføring

Hvorfor Planter?

Finn ut hvordan planter kan være nyttig for deg og din arbeidsplass