Redusere vår påvirkning

Cool Earth Logo

En viktig del av Ambius engasjement for å bedre miljøet er permanent beskyttelse av den sårbar regnskogen. Vi har gjort en betydelig donasjon til Cool Earth som vil beskytte utvalgte deler av den sårbare regnskogen i Peru Amazonas fra ødeleggelse. Ikke bare hjelper dette i kampen mot klimaendringene, den beskytter også sårbare habitater og økosystemer, stimulerer til økt biologisk mangfold og støtter lokalsamfunn.

Vi valgte å støtte Cool Earth av en rekke grunner, men hovedsakelig fordi mange av de dyrkede plantene vi bruker i våre inne anlegge kan spore sine røtter og opprinnelse til disse sårbare regnskogene.

Kenneth Freeman, Bærekraftig Grønt Program, Ambius:

"Ambius fikk muligheten til å investere i regnskogen med Cool Earth etter at de ble godkjent av Planet Positive for sitt engasjement for bærekraftighet. Denne sertifiseringen gir en finansieringsordning for miljø og samfunnsengasjement utover en bedrifts grenser. At Ambius har valgt å investeringe i Cool Earth gir en direkte kobling mellom selskapet og den peruanske Amazonas, reduksjon i CO2-utslippen, samtidig som det gir et bærekraftig levebrød for lokalsamfunnene og dyrelivet i regionen. "

"Dette spennende partnerskapet vil bidra til å forebygge at ulike plantearter går tapt til avskoging."

Matthew Owen, direktør, Cool Earth:

"Vi syns det ville være en tragedie hvis de eneste stedene vi kan se tropiske planter i fremtiden er i kontorbygg og i drivhusene på botaniske hager. For oss er bærekraft mer enn om klimaendringer - det er viktig at det er det, og vi er glade for å bli assosiert med et program som har et helhetlig syn på vern av vår planet og dens økosystemer. "

Som et globalt selskap, er det noen ganger nødvendig å få folk fra hele verden på ett sted for en konferanse. På et nylig 4-dagers arrangement i Paris, jobbet Ambius med Planet Positive og Cool Earth for å sikre at eventuelle skader vi gjorde på miljøet ved å reise til møtet ble dempet av ytterligere tiltak for å beskytte regnskogen i Amazonas. Planet Positive beregnet at hjemreisen til møtet av alle delegatene var ca 11,5 tonn CO2e.

23 00 66 02

Fargesprakende plantekar

Bilder av Ambius plantkar sortiment

Fargesprakende moderne plantekar for alle type miljøer

Fordeler med planter

Bilder på interiørbeplantning fra Ambius

Planter er så mye mer en bare utsmykning

Ambius

Hvorfor Ambius?

Finn ut om Ambius og hva kan vi gjøre for din bedrift

Hvorfor Scenting?

Lær hvordan du kan øke salget med duft markedsføring

Hvorfor Planter?

Finn ut hvordan planter kan være nyttig for deg og din arbeidsplass