Bærekraftige Grønne produkter og tjenester

En viktig del av vårt Sustainably Green-program er utvikling av produkter, tjenester og teknikker vi kan tilby våre kunder som vil bli den "grønneste av de grønne". Vi ønsker at våre kunder skal være sikre på at vår leverandørkjede er så bærekraftig som mulig og at Ambius tilbyr de grønneste interiørlandskapstjenester som er tilgjengelig i verden. Vi vil også tilby produkter, og planter med kjente fordeler for innemiljø, det vil si arter som forbedrer luftkvalitet eller absorberer støy. Mer informasjon om bruk av planter i "grønne bygninger", eller som del av en bærekraftig styringssystem for bygninger kan bli funnet i vår hvitt papir, "Planter i grønne bygg".

Ambius Sustainably Grønn spørreskjema for potensielle leverandører

Hvis du er interessert i å levere bærekraftige produkter til Ambius, vennligst fullføre vår spørreundersøkelse.

Dette spørreskjemaet vil be deg om å forklare hvorfor produktene dine er spesielt bærekraftige og hvilke handlinger du tar for å gjøre din bedrift så miljøansvarlig som mulig. Hvis din bedrift kan tilfredsstille våre kriterier for bærekraft, og du har produkter av interesse for Ambius, vil du bli invitert til å registrere seg som en godkjent leverandør til Rentokil Initial gruppen.

Vi håper du vil bli med oss i vår søken etter å lage Ambius et genuint bærekraftig grønt selskap. Vi vil mer enn gjerne hjelpe, gi råd og dele våre erfaringer med noen av våre leverandører i å utvikle egne miljøprogrammer.

Hvis du har spørsmål eller ønsker råd om utfylling av spørreskjemaet, vennligst kontakt Kenneth Freeman [email protected].

Fargesprakende plantekar

Bilder av Ambius plantkar sortiment

Fargesprakende moderne plantekar for alle type miljøer

Fordeler med planter

Bilder på interiørbeplantning fra Ambius

Planter er sĂĄ mye mer en bare utsmykning

Ambius

Hvorfor Ambius?

Finn ut om Ambius og hva kan vi gjøre for din bedrift

Hvorfor Scenting?

Lær hvordan du kan øke salget med duft markedsføring

Hvorfor Planter?

Finn ut hvordan planter kan være nyttig for deg og din arbeidsplass