Ambius i Norge kunngjør oppkjøp av Dalens Plantservice AS

02/09/2010

Ambius i Norge har kjøpt opp hele Dalens Plantservice AS sin planteporteføljen.

Gyri Dahl, Country Manager for Ambius i Norge kommenterer at "Dalens Plantservice AS som er den eldste leverandør av innendørs interiørbeplantning i Oslo og Akerhus har en bred erfaring i segmentet og vil tilføre en betydelig vekst under Ambius i Norge".

Heimo Matikainen, daglig leder for Dalens Plantservice AS blir en del av Ambius ledergruppe, og han kommenterte "Jeg er glad for å være med i Ambius teamet og ser frem til mulighetene som ligger foran oss i denne utvidede virksomheten."

Alle ansatte fra Dalens Plantservice AS vil i løpet av nærmeste fremtid flytte til Ambius sitt hovedkontor i Oslo.

Dette oppkjøpet bekrefter nok en gang at Ambius i Norge er den ledende aktøren på innendørs interiørbeplantning. Ambius har også en voksende portefølje på frisk frukt, duft (Premium Scenting) og kunst.

For mer informasjon, kontakt: Gyri Dahl, Country Manager, Ambius - 47 23 00 66 02

Om Ambius
Ambius er verdens største leverandør av innendørs interiørbeplantining og utsmykning for kommersielle miljøer. Ambius tilbyr også et bredt spekter av produkter og tjenester inkludert duft og illustrasjoner som kan bidra til å forbedre de ansattes produktivitet, redusere fravær og øke trivsel på arbeidsplassen. Ambius er en avdeling under Rentokil Initial plc (LSE: RTO).

Ambius

Hvorfor Ambius?

Finn ut om Ambius og hva kan vi gjøre for din bedrift

Hvorfor Scenting?

Lær hvordan du kan øke salget med duft markedsføring

Hvorfor Planter?

Finn ut hvordan planter kan være nyttig for deg og din arbeidsplass