Planet Positive

Planet Positive Logo

Ambius har blitt en Planet Positive sertifisert bedrift i anerkjennelse av selskapets forpliktelse til å redusere miljøbelastningen av sin drift. Planet Positive statusen bekrefter at Ambius har målt og er aktive i reduksjon av karbonutslipp og utvikler en langsiktig strategi om å bli et bærekraftig grønt selskap.

Norge Planet Positive Sertifikat

For å oppnå Planet Positive sertifisering, har Ambius fulgt en fire-trinns prosess, inkludert måling av selskapets karbonutslipp og en forpliktelse til å redusere utslippene på årlig basis. Det offentliggjort en rapport som forklarer karbonutslipp og skisserte tiltak, mål og reduksjoner, og selskapet har gjort et bidrag til Cool Earth klimaprosjekt som beskytter den sårbare regnskogen fra ødeleggelse.

Planet Positive er en non-profit organisasjon som gir et globalt miljømerke og inspirerende tiltak mot klimaendringer for en bedre måte å leve på. En virksomhet, hendelse eller produkt er Planet Positive hvis den har målt, og verifisert en netto positiv effekt på planeten, dens økosystemer og dets folk. Det betyr en høy standard av miljømessige prestasjon ved å redusere dine klimagassutslipp. Det viser også en positiv holdning til klimaendringer og en bedre måte å leve på. Foretninger, hendelser, produkter og enkeltpersoner som bærer dette merket er umiddelbart identifisert som bra for planeten.

Tekniske metodisk uttalelse

Grenser, metoder og reduksjonskriterier for å oppnå Planet Positive godkjenning er lagt ut i Planet Positive protokollen. Dette er en internasjonal standard i karbonmåling, reduksjon og investeringer for bedrifter, arrangementer, produkter og mennesker. Det er på linje med World Business Council for Sustainable Development (WBSCD) og World Resources Institute (WRI) GHG Protocol, 14044 ISO, 8901 BS & PAS 2050. I flere tilfeller velger Planet Positive å gå utover disse standardene når det gjelder måling, reduksjon og utligne utover nøytral. Vår protokoll er anmeldt kvartalsvis av en uavhengig Technical Committee for å sikre at den vedtar beste globale praksis og åpenhet.

Besøk Planet Positive nettsiden for energisparingstips vi alle kan bruke, pluss en Kids Carbon kalkulator!

Fargesprakende plantekar

Bilder av Ambius plantkar sortiment

Fargesprakende moderne plantekar for alle type miljøer

Fordeler med planter

Bilder på interiørbeplantning fra Ambius

Planter er så mye mer en bare utsmykning

Planter

Se vårt utvalg og få inspirasjon til din arbeidsplass.

Har du spørsmål?

Les vår FAQ så finner du svar på vanligste spørsmål.

Why Ambius?

Find Out About Ambius And What We Can Do For Your Business

Why Microfresh?

Find Out How Living Walls From Ambius Can Enhance Your Interior Environment.

Why Plants?

Find Out How Plants Can Benefit You & Your Workplace